Alkatrész

Eredeti alkatrészek ARMATRAC traktorokhoz

Vállalatunk eredeti pótalkatrészeket biztosít minden típusú Armatrac traktor garanciális és jótállás utáni szervizeléséhez. Általunk forgalmazott gépeken túl, kérésre valamennyi nyugati vagy keleti gyártmányú mezőgazdasági géphez igyekszünk megfelelő minőségű alkatrészt biztosítani kedvező áron.

Igyekszünk a legrövidebb időn belül kiszolgálni Partnereinket

Kiszolgálás legtöbb esetben raktárkészletről vagy 24-48 órán belül főraktárból

Igény szerint futárszolgálattal történő csomag küldés

Több mint 2000 különböző eredeti pótalkatrész

Miért érdemes eredeti ArmaTrac alkatrészeket használni?

1

Csak egy eredeti pótalkatrész biztosítja a traktor hosszú élettartamát és a teljesítményével való elégedettséget.

2

Az eredeti alkatrészek minőségét a gyártás során folyamatosan ellenőrzik, és ez megegyezik az új termékek összeszerelésénél használt alkatrészek minőségével.

3

A nem eredeti pótalkatrészek negatív hatással vannak a traktor egyéb alkatrészeinek élettartamára, így csökkentik annak teljes élettartamát.

4

Ha Armatrac traktorok javítása során nem eredeti alkatrészeket használ , a vásárló elveszíti a gép és a javítására vonatkozó garanciát! Ezenkívül felelősséget vállal az ilyen gép által okozott károkért.

Hogyan lehet felismerni az eredeti ARMATRAC alkatrészt?

Az egyes pótalkatrészek egyedi vonalkóddal vagy QR kóddal vannak megjelölve , amely az alkatrész raktárról való kivételének időpontjáról, az alkatrész cikkszámáról és megnevezéséről ad tájékoztatás.

Az eredeti alkatrészeket a cég logójával ellátott dobozba csomagolják és termék cikkszámmal ellátott matricával, egy egyedi azonosító számmal ellátott vonalkóddal vagy QR kóddal jelölik.