Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, szíveskedjék az alábbiakat figyelmesen elolvasni, mielőtt honlapunkat használni kezdené.

A honlapon található információk felhasználásának feltételei

Jelen honlapot az Armatrac Hungary Kft működteti.

levelezési cím: 8151 Szabadbattyán Balatoni út 596

e-mail cím: armatrac@armatrac.eu

Honlapunk tartalmához történő hozzáféréssel, az oldalak böngészésével Ön korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e, vagy sem. Ezeket a szabályokat az Armatrac Hungary Kft magára nézve is kötelezőnek ismeri el. Ha jelen feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja a honlapunkat.

Az Armatrac Hungary Kft fenntartja a jogot a honlapon közzétett nyilatkozatok tartalmának bármikor történő felülvizsgálatára, a nyilatkozatok szükség szerinti módosítására, illetve frissítésére. Ezen felülvizsgálatok során történt módosítások Önre nézve kötelező érvényűek, ezért kérjük, hogy időről-időre tekintse át a nyilatkozatok tartalmát az esetleg végrehajtott változások követése érdekében. Amennyiben a honlapon fellelhető nyilatkozatok értelmezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, vagy amennyiben Ön nyilatkozataink színvonalának javítása érdekében bármilyen javaslatot vagy megjegyzést kíván tenni, ezt a fenti elérhetőségekre küldött megkeresés útján teheti meg.

Felelősség korlátozása, kizárása

A honlapon található információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, semmilyen körülmények között sem minősülnek tanácsadásnak, vagy ajánlásnak. Az Armatrac Hungary Kft fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a honlap bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse vagy megváltoztassa.

A honlapon technikai pontatlanságok és nyomdai hibák előfordulhatnak. Az Armatrac Hungary Kft fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat és termékeket bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

A honlapon található termék képek lehetnek eltérőek, régebbi kiadásúak. A technikai paraméterek a legjobb tudásunk alapján kerülnek feltöltésre. Egy adott termék pontos specifikációit kérje Kollégánktól, aki írásban Árajánlat formájában megküldi az Ön részére.

A honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak. Az Armatrac Hungary Kft az árváltozás jogát fenntartja.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) szerzői jogvédelem alá esik, csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.