FJ Dynamics automata kormány készlet

Precíziós gazdálkodás a „nagybetűs MEZŐGAZDASÁG”. Világszerte növekszik a precíziós technológiát alkalmazó gazdaságok száma, ahogy hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.

Szeretnénk az általunk forgalmazott Armatrac traktorokhoz elérhetővé tenni bárki számára a szükséges technikai eszközöket, ezért ajánljuk igen kedvező áron az RTK kormányzási rendszert az FJ Dynamics-tól. Megítélésünk szerint árának köszönhetően kisebb gazdaságok számára is könnyebben elérhetővé válik.

Mik az előnyei?

Elsősorban a mezőgazdasági termelés fenntarthatósága. A termelést mindenki gazdaságossá akarja tenni, és ez az egyik módja, hogyan valósíthatja meg azt. 

Bármelyik típusú Armatrac traktorba könnyen, különösebb átalakítás nélkül 1 munkanapon belül beépíthető.

Az alap szett tartalmazza:

10,1”-os adroind alapú kezelőterminál – magyar nyelvű kezelő felülettel – ISOBUS előkészítéssel.

.

Kormányoszlopra szerelhető elektromos kormánykerék

IMU azaz giroszkóp modul

A kormányzott kerekek helyzetéről visszajelzést adó kormányszög jeladó használata a maximális pontosság érdekében

Vezetőfülkére a készlethez tartozó tartókonzolok segítségével egyszerűen rögzíthető GNSS antennák. Nincs szükség semmilyen átalakításra. 

A pontos helymeghatározáshoz műholdas jeleket használva a készlet automatikusan beállítja a jármű menetirányát. A működési pontosság legfeljebb 2,5 cm. Haladási sebesség automata vezetési módban 0,18-18 km/h között a legnagyobb pontosság elérése érdekében.

A rendszer legújabb szoftver verziója képes Google maps alapú térképen táblahatár, nyomvonal tervezési feladatok elvégzésére. A terepi információk szerkeszthetők és importálhatók FJ Dynamics eszközbe, az adatátviteli funkció segítségével pedig más eszközökről a működési történeti adatok importálhatók USB csatlakozón keresztül. (Támogatott formátum: SHP/SHX/DBF/ ISOXML)

Opcionálisan sebesség és pozíció átadása NMEA üzenetben, kábeles összeköttetéssel külső vezérlők számára.

A rendszer frissítéseket a gyártó minden készülékre ingyenesen elérhetővé teszi, a már üzembe helyezett készülékekhez is.

A szetten kívül a rendszer működéséhez szükséges még:

  • mobil adatforgalmú SIM kártya
  • hálózati RTK szolgáltatás előfizetés

ISOBUS vezérlés

ISOBUS-os munkagépek vezérlését is képes már elvégezni a készlet. Opcionálisan rendelkezésre áll ISOBUS kábel készlet. Fontos, hogy ez a kiegészítés a későbbiekben bármikor utólag is beépíthető.