Traktor alkatrész és pótalkatrész, egyéb gépek alkatrészei a Granit Parts-tól.

Granit Parts termék, traktor alkatrész és egyéb gépalkatrész forgalmazás viszonteladóként a Armatrac Hungary Kft.-től. Ezen az oldalon további információt kaphat ezen termékekről, illetve a rendelés módjáról, menetéről.

Mezőgazdasági- és munkagépekhez eredeti és utángyártott alkatrészek

 Granit németországi székhelyű cég, több európai lerakattal, a kontinens egyik meghatározó szereplője ha gép és traktor alkatrészről, pótalkatrészről van szó. Az eredeti alkatrészek mellett utángyártottak is rendelkezésre állnak a kínálatukban. Az utángyártott termékek kiváló minőséget és kedvezőbb árú alternatívát biztosítanak, állandó minőségellenőrzés mellett. Továbbá saját márkás termékekkel is rendelkeznek amik ugyanúgy kiváló kvalitásúak a kedvező ár mellett. Az alkatrészek mellett különböző műhelykellékek, szerszámok, szerelési segédanyagok is elérhetőek. A díjmentesen elérhető magyar nyelvű katalógusukból termékek tízezrei érhetőek el. Emellett a lentebb is taglalt modern webáruházból, egyszerűen, gyorsan, célirányosan kereshetőek ki a gépekhez tartozó alkatrészek széles választéka. Saját raktárukból csomagolt gyors kiszállítást tesznek lehetővé, immár évek óta Magyarországra is. Kiváló alternatívát nyújtanak a cég termékei ha gép és traktor alkatrészről, pótalkatrészről van szó, a széles áru paletta és kedvező ár, minőség mellett.

Black Edition szerszámok

A GRANIT a viszonteladók partnereként mindig a kitűnő minőséget képviseli. Legyen szó saját márkánkról, vagy más neves gyártó termékéről, ügyfeleinknek mindig a legjobbat nyújtjuk. Ez motivált minket arra, hogy kifejlesszük a BLACK EDITION szerszámcsaládot. A BLACK EDITION szerszámok kifejezetten a Szervíz műhelyek és Szerelők számára készültek, hiszen a prémium minőséghez vonzó árak társulnak. A BLACK EDITION szerszámok a kiváló minőségű anyagokat, a lehető legnagyobb terhelhetőséget és a modern kialakítást ötvözik.

Kiváló minőségű dugókulcsok és villáskulcsok, csavarhúzók, bitek és imbuszkulcsok, valamint fogók, kalapácsok és satuk alkotják a BLACK EDITION induló kínálatát. A készletként kínált szerszámok egyenként is elérhetőek. Emellett tartozékok, mint pl. colstokok, mérőszalagok és szerszámkocsik is rendelhetőek BLACK EDITION kivitelben. Ezenkívül a BLACK EDITION termékcsalád folyamatosan bővül.

Black Edition szerszámok itt érhetőek el: Kattintson ide

Rendelés menete

1. Keresett termék beazonosítása

Egyik lehetséges mód, ha ellátogat a Granit magyar weboldalára és felül a „Kínálat”  menüpont alatt több alkategória közül választja ki az Önnek megfelelő terméket. Kategóriák kiválasztása után további alkategóriák érhetőek el.

Cikkszám alapján is kikereshető egy termék, gépalkatrész, legyen az idegen vagy Granit-os. Ezt felül, középen a „Keresés” mező használatával érheti el. A cikkszámnak megfelelő és kompatibilis árucikkek jelennek meg a keresés után.

Ha esetleg nem boldogul, szívesen állunk szolgálatára ha gépalkatrész beazonosításról, termék megtalálásról van szó. Ehhez csak keressen minket az elérhetőségeinken.

2. Árajánlat kérés és megrendelés

Miután a Granit weboldalán megtalálta a kívánt gépalkatrészt, terméket, árajánlát kérésért lépjen velünk kapcsolatba. Ezek után meg is rendelheti azt tőlünk ha úgy dönt.

3. Szállítás

Általában 2 munkanap. Pontos szállítási határidőt a rendelés leadásakor vagy árajánlat kérésekor kollégánk egyezteti Önnel. 

Granit havi magazinban található aktualitásokat itt találja: https://www.granit-parts.hu/e/service/granit-magazin